Werkwijze en Tarieven

Wanneer u met uw kind voor het eerst bij mij komt, starten we met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we bespreken waar de moeilijkheden liggen, maar ook waar uw kind erg goed in is. Deze talenten kunnen we namelijk inzetten tijdens de trainingen. Dit intakegesprek zal ongeveer 45-60 minuten duren. Wanneer u besluit om terug te komen, maken we een nieuwe afspraak en start ik met uw kind met een screening. 

Tijdens de screening vraag ik u als ouder om hierbij niet aanwezig te zijn. Hoe meer personen in een ruimte hoe meer afleiding er is, waardoor het mogelijk is dat niet kloppende resultaten verschijnen. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, kunt u dit aangeven en kunnen we in overleg hierover.

Wanneer u komt voor "de begeleiding van de binnenwereld", zullen we starten met het gezamenlijk opstellen van een plan. Dat wil zeggen u, uw kind en ik als begeleider.

Product Prijs
Begeleiden van de binnen wereld, inclusief materiaal € 55,-
Neurofeedback training Op aanvraag
Beelddenken, een andere manier van leren, inclusief materiaal €55,-
Visuele screening € 55,-
Visuele training, inclusief materiaal € 49,50
Screening rekenen, lezen, schrijven of spelling € 44,-
Reken-, Lees-, schrijf- of spellingstraining, inclusief materiaal € 38,50
Basisschool bijles € 22,-
Voortgezet onderwijs bijles € 27,50
Typecursus per les € 33,-

* U kunt ook kiezen voor een strippenkaart voor 5 trainingen, hierbij krijgt u 5% korting of 10 trainingen, hierbij krijgt u 10% korting op het totaalbedrag.

De algemene voorwaarden van CvG Coaching zijn op te vragen en worden verstrekt bij aanmelding.