Rating: 5 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Robert
4 maanden geleden

Onze oudste dochter gaat nu al enige tijd naar Christel toe. Het bevalt haar enorm goed en ze gaat ook altijd weer met plezier naar de lessen van juf Christel. De manier van lesgeven en kinderen dingen bij brengen is gewoon echt top! We merken dat ze dingen goed oppakt en zien ook daadwerkelijk verbetering bij haar. We kijken er naar uit om nog lange tijd samen verder te werken met juf Christel.

Anoek
4 maanden geleden

Via via zijn we bij Christel terecht gekomen met ons zoontje van 7 (inmiddels 8 jaar). We hebben verschillende trainingen bij haar gevolgd. Hierbij heeft ze niet alleen mijn zoon geholpen, maar ook mij als moeder. Christel luistert en observeert goed. Ze werkt vanuit het positieve van het kind en zoekt steeds naar manieren om aan te sluiten bij de belevingswereld van mijn zoon. Ze heeft goed inzicht in verschillende technieken en we konden hier ook tussentijds in wisselen. Er is tussendoor ook ruimte voor mijn zoon om zich even uit te leven op bv een trampoline. Zo gaat hij altijd met veel plezier naar de afspraken.
We hebben Jamara, de butskees-methode en de tafel stoplicht training gevolgd. Bij alle 3 hebben we zeer positieve ervaringen. Mijn zoon heeft meer zelfvertrouwen, meer inzicht in zichzelf en anderen gekregen en heeft nu bijna alle tafels op zijn tafel diploma afgestreept!
Kortom, alles alleen maar als positief ervaren!

Sabine
7 maanden geleden

Onze zoon van 7 jaar komt nu al bijna een jaar bij Christel. Hij heeft veel moeite met het controleren en herkennen van zijn emoties. Hij kampt hierdoor met woedeaanvallen. Christel helpt hem hiermee met het gebruik van de Butskees-methode. Hij leert zijn emoties beter herkennen en hier beter mee omgaan. Hij vindt het zelf erg leuk en heeft al veel geleerd. We zijn er nog niet, maar het gaat al veel beter.

Aletta
7 maanden geleden

Onze dochter van 9 komt sinds ongeveer een jaar bij Christel. Zij heeft veel moeite met rekenen en ze kampt met faalangst. Door met Christel aan de slag te gaan verbeterd haar rekenen met sprongen en werkt ze tegelijkertijd op een onbewuste manier aan haar zelfvertrouwen! Door de leuke “lessen” en de manier waarop Christel met haar omgaat, zien wij onze dochter groeien op alle vlakken. Als ze onzeker is over een toets die eraan komt, helpt Christel met oefenen. Dat geeft haar zelfvertrouwen dat het goed komt. Door het online systeem is er de mogelijkheid om korte lijnen te houden met de leraren van onze dochter, ook krijgen wij wekelijks een update wat ze gedaan heeft en waar nog aan gewerkt gaat worden. Ze gaat altijd met veel plezier aan het werk bij Christel, waar dat op school niet altijd zo is. Wij zijn heel erg blij dat wij ervoor hebben gekozen om samen aan de slag te gaan!

Jill
7 maanden geleden

Christel heeft mijn zoon met twee ontwikkelingsstoornissen zo
goed begeleid dat hij op het reguliere basisonderwijs kon blijven en met veel begeleiding en inspanning zelfs regulier middelbaar onderwijs kon volgen. Inmiddels staat hij voor zijn examens en bleek dat mijn zoon wel weer ondersteuning kon gebruiken in de theoretische vakken, waarbij het echt gaat om informatie verwerken en opslaan. Wij merken dat mijn zoon nu Christel hem weer ondersteunt, vooruitgaat qua cijfers, maar ook minder druk voelt omdat Christel wel weet hoe mijn zoon leert en informatie verwerkt. Christel begrijpt mijn zoon en ondersteunt hem in het begrijpen van de theorie op een manier die school hem niet kan bieden.

Christel is een hele fijne vrouw die voor kinderen echt een steun in de rug kan zijn!

Jacintha
7 maanden geleden

Als Toegepast Psycholoog die werkzaam is in de jeugdzorg met combinatie onderwijs, heb ik een praktijkgerichte training voor het begeleiden van beelddenkers gevolgd bij Christel. Ik heb een onderwijsachtergrond doordat ik ben opgeleid als onderwijsassistent maar de training van Christel was echt een mooie aanvulling! Christel gebruikt methodes die visueel prikkelend zijn en die echt anders zijn dan dat op scholen wordt aangeboden. Ze legt systematisch uit in duidelijke taal waardoor je meteen snapt hoe de methode of strategie werkt. Daarnaast had Christel voor ons materiaalpaketten samengesteld om mee te nemen naar huis, zodat we er zelf mee aan de slag kunnen. Ontzettend fijn dat dit bij de training in zat, omdat we het op deze manier gelijk in de praktijk kunnen inzetten! Verder was het voor mij als trainee erg prettig dat Christel extra informatie, materiaal of bronnen na de bijeenkomst gelijk opstuurde als hier behoefte aan was.
Ik vond het mooi om te zien hoe Christel met kinderen werkt, wat zij allemaal te bieden heeft als coach en ze heeft mij als professional erg geïnspireerd.

Coby
9 maanden geleden

Het enthousiasme spat er vanaf, Christel werkt met zoveel passie en liefde. Voor elk probleem een creatieve oplossing. Samen met haar kennis en een onuitputtelijke kast aan hulpmiddelen. Weet je zeker dat je in goede handen bent.

Paulien
2 jaar geleden

Via Facebook kwam ik op de site van Christel. Ik zocht hulp met schoolwerk voor onze nu tienjarige zoon. Ik heb contact gezocht en mijn verhaal en zorgen aan haar verteld. Gelijk kreeg ik een mail terug en de eerste kennismaking volgde snel. Ze vertelde uitgebreid welke opties ze kon bieden en hoe dat eruit kwam te zien. Na de visuele en reken screening volgde een uitgebreid en heel duidelijk verslag, ook de juffen van school waren daarvan onder de indruk! Inmiddels gaat hij al een aantal maanden naar Christel en daar gaat hij elke week met plezier naartoe. Hij heeft er zoveel baat bij! Haar geduld, rust en enthousiasme zijn zo ontzettend fijn! Wij zijn heel erg blij met de hulp van Christel!