Mijn naam is Christel van Gemert geboren in Eindhoven. Daar heb ik de opleiding tot onderwijsassistent en de lerarenopleiding succesvol afgerond. Sinds 2014 ben ik woonachtig in Emmen, samen met mijn vriend en 2 kinderen. 

Ik heb werkervaring opgedaan als leerkracht op diverse scholen, zowel in het regulier- als het speciaal (basis) onderwijs en in diverse groepen. Momenteel werk ik naast het werk in mijn praktijk als InternBegeleider en leerkracht op een vaste school.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat een groep kinderen meer baat heeft bij een andere aanpak van de leerstof. Hier ben ik mij meer in gaan ontwikkelen en verdiepen, door het volgen van cursussen en opleidingen. Ik heb hierbij onder anderen leren werken met de "Ik leer anders"methodiek, "Jamara rekenen" en de "Stoplichtkaartjesmethode". Ook heb ik me verdiept in hoe we kunnen omgaan met de binnenwereld van het kind, want er is weinig moeilijker dan leren omgaan met emoties en prikkelverwerking. Ook wanneer uw kind moeite heeft met bijvoorbeeld de tafelsommen, zal de binnenwereld meegenomen worden in de begeleiding. Ik vind het namelijk een vereiste dat uw kind zich prettig voelt en in zichzelf gelooft. Dan wordt het leren steeds gemakkelijker.