Mijn naam is Christel van Gemert geboren in Eindhoven. Daar heb ik de opleiding tot onderwijsassistent en de lerarenopleiding succesvol afgerond. Sinds 2014 ben ik woonachtig in Emmen, samen met mijn vriend en 2 kinderen. 

Ik heb werkervaring opgedaan als leerkracht op diverse scholen, zowel in het regulier- als het speciaal (basis) onderwijs en in diverse groepen. Sinds augustus 2020 werk ik voor meerdere basisscholen als InternBegeleider.

Ik heb de afgelopen jaren opgemerkt dat sommige kinderen meer baat hebben bij een andere aanpak van de leerstof. Hier ben ik mij meer in gaan ontwikkelen en verdiepen, door het volgen van cursussen en opleidingen. Ik heb hierbij onder anderen leren werken met de "Ik leer anders"methodiek, "Jamara rekenen" en de "Stoplichtkaartjesmethode" en waar ik heb geleerd om kinderen visueel te screenen en de samenwerking van ogen en hersenen te trainen. Ook heb ik me verdiept in hoe we kunnen omgaan met de binnenwereld van het kind. Want er is weinig moeilijker dan leren omgaan met emoties en prikkelverwerking.

Hieronder kunt u zien welke cursussen en opleidingen ik heb afgerond.